Välkommen

Fanny

 im000957.jpg

Fanny!

Fanny, shettis född 1993, en helt underbar dam som vi dyrkar. Hon gillar att komma ut i skog och mark med ng liten ryttarinna på ryggen. Det är full fart ingen latmask detta!

Fanny hade fång 2009 sedan dess har vi stenkoll på henne och på sommaren är hon inne på natten och vi håller formen på henne så att hon ej blir för kraftig och hon har mått bra sedan dess. Jag gjorde misstaget att köpa super fint norrländskt hö i mars/april det året och det var så högt näringsvärde i det att hon gick upp ordentligt i vikt och sedan ut i sommarhagen. När hon inte rids så går vi en sväng med henne så att hon får röra på sig ordentligt, för denna underbara shettis vill vi ha kvar länge!

På kortet är hon med i en hopptävling i Istorp och hoppar varv på varv med två olika ryttarinnor som fick låna henne då deras var halt och hon ställde upp med bravur då våran dotter ej har varit intresserad av hoppning alls, reagerade ej på vattenhinder utan bara hoppade på men utgången hade hon sten koll på.

Fanny är inkörd och super go att köra, hon gillar att få vara med och gnäggar lite smått när hon ser ng som hon tycker om!

En mkt ovanlig shettis!

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)